2018 has left us and we have started 2019 with a bang! And like every year, most people have a lot of new year’s resolutions. We all have friends who have the same resolutions every year, just because they never live up to it. Where is this coming from and what can you do about it?

It’s actually very simple, the strong will to change is just not there. Turning words into actions requires energy and stepping out of your comfort zone. In the beginning it doesn’t feel pleasant, people hold on for a bit, but then fall back into their old familiar and comfortable ways.

Instead, you have to be structured and disciplined. It needs to become your lifestyle and it starts with your mindset. Then you’re going into the right direction.

Another option is to have a bucket list for 2019, always fun! I will share at least one with you: I want to go to the McDrive on a horse this year and that’s only possible in Spain. Fingers crossed.. Happy new mindset year!

Happy New Mindset Year

2018 ligt achter ons en we zijn 2019 met een hoop geknal begonnen! En zoals ieder jaar hebben de meeste mensen goeie voornemens voor het nieuwe jaar. We hebben allemaal wel vrienden/kennissen die ieder jaar dezelfde voornemens hebben, omdat ze het nooit waarmaken. Waar ligt dat aan en wat kan je eraan doen??

Heel simpel, de echte wil om te veranderen is er niet. Woorden omzetten in daden vereist energie en het brengt je op onbekend terrein. Dat voelt niet fijn in het begin, men hou het een poosje vol, maar valt dan snel weer terug naar het oude bekende en comfortabele.

In plaats daarvan moet je structuur en discipline hebben. Het moet je lifestyle en mindset zijn, daar begin het allemaal mee. Dan ben je al een heel eind.

Een andere optie is het opstellen een bucket list voor 2019, ook leuk! Ik zal in ieder geval eentje met jullie delen: Ik wil naar de McDrive te paard dit jaar en dat kan alleen en vooral in Spanje. Fingers crossed.. Happy new mindset year!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: